Mina Tjänster


Här nedanför kan du läsa om vilka möten du kan boka in hos mig.
Jag arbetar på Välmående - ett center för kropp, själ och ande i Mölndal. Det är dit ni kommer när ni bokat en tid.
Om avbokning blir nödvändig så ska det göras senast 24 timmar innan avtalad tid. Uteblivet besök debiteras fullt.

 

Privat sittning med fortlevnadsbevis - Ca 45 minuter

Detta är en sittning som går ut på att kommunicera med någon av dina anhöriga/bekanta som har passerat över till andra sidan. Då beskriver jag den anden som valt att komma till oss för kontakt  så att du som kund förstår vem av dina anhöriga/bekanta det är som är med oss. Sedan förmedlar jag vilka råd och tips de vill ge dig om hur du bäst kan förhålla dig till eller förbättra den livssituationen som du i nuet befinner dig i.
Ingen sittning är den andra sig lik, hur sittningen blir beror helt på vad du har för syfte med den, vem som kommer för kontakt och vart du befinner dig i för läge i livet.
Pris 700 kr.
 

Privat sittning/intuitiv vägledning - ca 45 minuter

Denna sittningen är lämplig om du har konkreta frågeställningar kring delar av din tillvaro. Men jag berättar inte för dig hur du ska göra eller hur framtiden blir, utan det är en vägledning i hur du själv kan välja att hantera tillvaron utifrån nu och en tid fram. Här jobbar jag intuitivt och tar ibland hjälp av kortläggning.
Om man inte vill ha någon kontakt med avlidna släkt/vänner utan är ute efter vägledningen endast så är detta ett bra alternativ. Observera att det handlar alltså INTE om att spå och se din framtid för det kan jag inte göra utan det här är en vägledning i hur du själv kan förändra din tillvaro.
Pris 700 kr.
 

Gruppseans - ca 1,5-2 timmar

En seans där ni är max 6 personer. Vanligtvis så får alla seans-deltagare vid en sådan liten seansandakt kontakt med någon från andra sidan, men det kan jag givetvis inte garantera då det inte är jag som bestämmer vilka som kommer för att komunicera med oss.
En gruppseans blir ofta en väldigt mysig tillställning eftersom man inte är så många deltagare. Det brukar också vara väldigt roligt att få ta del av varandras möten med sina nära och kära.
Vill man boka en gruppseans till ett sällskap så tar jag emot på Välmående - ett center för kropp, själ och ande i Mölndal.
Pris 1 800 kr.

storseans/medial demonstration - ca 1.5 timme

En seans där deltagarna i princip kan vara hur många som helst. Här får inte alla i publiken personlig kontakt med någon från andra sidan utan man brukar hinna med 6-8 stycken förmedlingar beroende på omständigheterna. Men det kan vara en stämningsfull upplevelse att vara med ändå och det är ett bra tillfälle att se hur mediet i fråga arbetar.
Ofta är det föreningar som anordnar dessa men det finns också en del privatpersoner runt om i Sverige som arrangerar seanser på detta sätt. Här står alltså arrangören för allt praktiskt.
Pris för en storseans är arvodet på 1 800 kr. + resa + ev. boende och mat.