Om mig

Monika Nyander är mitt namn, jag bor i Göteborg tillsammans med min man Hasse, vår katt Yuma och vår hund Laban. I nuläget arbetar jag deltid som spiritualistiskt medium.

Min uppfattning är att alla människor när vi föds står i naturlig kontakt med andevärlden. Sedan formar livet oss och vi mer eller mindre glömmer bort det som egentligen var helt naturligt för oss som små.
Min medialitet tappade jag inte helt, utan istället började jag i 6-års-åldern förstå att andra i min omgivning inte upplevde vad jag gjorde. Det blev en omtumlande  upptäckt och för att passa in i vad som förväntades av mig så förträngde jag medvetet min känslighet.

I slutet av 90-talet vändes min tillvaro upp och ned på grund av en del jobbiga händelser. Dessa ledde till ett abrupt uppvaknande och jag mer eller mindre tvingades in i en utveckling med mig själv, vilken inte var helt lätt att hantera.

Men det var först 2002 som min medvetna mediala och andliga utveckling började i och med att jag mötte Hasse Nyander. Jag började gå kurs hos honom. Han blev min lärare i mediumskapet, vilket jag är otroligt tacksam för då han stöttat och funnits till hands på ett ödmjukt sätt såväl i med som motgång.

I februari 2006 erhöll jag mitt certifikat och har sedan dess haft förmånen att få jobba ihop med andevärlden.
En av delarna i arbetet är att kunna ge fortlevnadsbevis på att våra nära och kära faktiskt finns med oss även efter den fysiska döden. Detta görs genom att jag beskriver den anden som kommit till oss för kontakt från andra sidan så att du som kund förstår vem av dina anhöriga/bekanta det är som är med oss för att kommunicera. För att sedan förmedla vilka råd och tips de ger om hur du bäst kan förhålla dig till eller förbättra den livssituationen som du i nuet befinner dig i.

I dags läge arbetar jag med såväl privata sittningar, gruppseanser, storseanser och kurser i personlig/andlig utveckling.
Läs mer under fliken tjänster vad det innerbär med de olika träffarna.

Mina kurser hålls i Göteborg. Där fokuserar jag en hel del på meditation för att komma i stillhet, träna upp sin känslighet och lära känna sig själv på ett djupare plan.
Sedan ingår bl.a. grundkunskap som jag tycker man bör veta om mediumskap, intuitiva övningar, psykometri och medial träning -länkning till andra sidan så att man själv ska kunna känna av sina nära och kära i andevärlden. Vill ni läsa mera om mina kurser så går ni in på fliken om kurser.

Har ni frågor eller vill beställa tid är ni välkomna att höra av er till mig. Gå vidare till kontaktfliken överst på sidan för mera information om hur du lättast når mig.
 
Väl mött!
Monika Nyander
 

En promenad med min hund Laban är ett sätt för mig att vara i nuet.
En form av meditation som hjälper mig att få energi i vardagen.