Om mig

Monika Nyander är mitt namn, jag bor i Göteborg tillsammans med min man Hasse, vår katt Yuma och vår hund Laban. 
 

Min uppfattning är att alla människor när vi föds står i naturlig kontakt med andevärlden. Sedan formar livet oss och vi mer eller mindre glömmer bort det som egentligen var helt naturligt för oss som små.
Min medialitet tappade jag inte helt, utan istället började jag i 6-års-åldern förstå att andra i min omgivning inte upplevde vad jag gjorde. Det blev en omtumlande  upptäckt och för att passa in i vad som förväntades av mig så förträngde jag medvetet endel av min känslighet.

I slutet av 90-talet vändes min tillvaro upp och ned på grund av en del jobbiga händelser. Dessa ledde till ett abrupt uppvaknande och jag mer eller mindre tvingades in i en utveckling med mig själv, vilken inte var helt lätt att hantera.

Det var då mitt intresse för friskvård tog större plats i mitt liv och jag utbildade mig till friskvårdskonsulent och Massör. (I dags datum arbetar jag inte längre som Massör)
Men när jag började arbeta med fysisk friskvård blev jag med tiden mer och mer intresserad av vårt mentala och andliga välbefinnande då det i mångt och mycket hör ihop med hur vi mår kroppsligen.

Det var ett möte med min nuvarande make Hasse som fick mig att medvetet börja utveckla min intuition och medialitet år 2002.
Sedan år 2006 har jag tagit emot klienter för konsultationer. Under några år arbetade jag heltid och for runt i landet en hel del både för mediala demonstrationer, workshops, kurser och enskilda konsultationer. Men senaste åren har jag mest hållit mig på hemmaplan och jobbar bara i liten skara eftersom jag numera arbetar med autistiska ungdomar på halvtid.

Under fliken tjänster kan du läsa om vilka möten du kan boka hos mig och under fliken kontakt är du varmt välkommen att höra av dig om du vill boka en tid eller komma i kontakt med mig av någon anledning.

Väl mött!
Monika Nyander
 

En promenad med min hund Laban är ett sätt för mig att vara i nuet.
En form av meditation som hjälper mig att få energi i vardagen.