Vi har ju alla olika lägen i livet och för mig har det nu blivit dags att ta en liten paus i från kvällskurserna. Så i nuläget finns inga planer på kursstarter.

Men tveka inte att höra av er om ni är intresserade av att utveckla er ändå. Kanske blir det tillfälle att köra några fristående kvällar om intresse finns. Jag kan exempelvis tänka mig att köra någon workshop och då lägga övningar på den nivå som deltagarna önskar.
Jag vill verkligen tacka alla som under årens lopp deltagit i mina grupper och hoppas att vi ses snart igen! 

Kurs i Personlig och medial utveckling för nybörjare


I nuläget är ingen ny kursstart planerad.

Jag har valt att ha kvällskurser eftersom det blir en kontinuitet under 8-10 veckor, vilket personligen tilltalar mig.
Det är verkligen roligt att få följa en grupp och se vilken utveckling som sker på olika plan med deltagarna. Jag är djupt tacksam att under flera år fått följa alla deltagares resa, endel väljer att gå flera terminer medans endel väljer endast någon enstaka. Man känner själv vilket som passar en beroende på vart man är i livet för stunden.

I kursen ingår en hel del grundkunskap som jag tycker är viktig att börja med för att få en förståelse till hur mediumarbete fungerar.
Sen kommer vi att jobba ganska mycket med meditation, för att komma i stillhet, träna upp/ner vår känslighet och förstå oss själva på ett djupare plan. För det är genom att lära känna och arbeta med sig själv som man kan utvecklas vidare på ett personligt och andligt plan.  

Vi kommer också träna på olika intuitionsövningar, psykometri och komunikation med andra sidan - så att ni själva ska kunna känna av  och uppleva kontakten med era nära och kära som ni har i andevärlden. Framförallt tycker jag det är viktigt att lära sig vad skillnaden innerbär mellan olika mediala arbetsätt.

Jag brukar alltid försöka bygga mina kurser med lekfulla övningar, där var och en deltar utifrån sin egen förutsättning och en uppmaning som alltid är relevant tycker jag är att man inte ska jämföra sig med de andra på kursen. Alla kommer vi med olika bagage och alla tillför något som vi i gruppen kan ta lärdom av.

Kursen kommer att hållas på Välmående - ett center för kropp, själ och ande, Hagåkersgatan 6 i Mölndal. Hållplats Lackarebäck, det finns även parkering med betalning via sms utanför.

Pris 2 600 kr, då ingår kurskompendium och Hasse Nyanders meditationsskiva.

Fortsättningskurs


I nuläget är ingen ny kursstart planerad.

Detta är en termin som anordnas för elever som redan har gått någon kurs i mentalt mediumskap antingen för  Monika eller Hasse Nyander. Här fortsätter vi med lite svårare utmaningar och nya övningar, men framförallt har vi väldigt skoj ihop.

Plats för kursen är Välmående - ett center för kropp, själ och ande, Hagåkersgatan 6 i Mölndal. Hållplats Lackarebäck, det finns även parkering med betalning via sms utanför.

Återhämtning i naturen en viktig del i min vardag
Återhämtning i naturen en viktig del i min vardag